Tilbake

BESØK I BIBLIOTEKET 8. trinn

Som en del av samarbeidsavtalen mellom Bærum bibliotek og skolebibliotekene fortsetter ordningen med at 8. klassetrinn besøker biblioteket i løpet av skoleåret. Bærum bibliotek organiserer besøkene og det er påmeldning som før.

Bærum bibliotek ønsker barneskolene og elevene på 8. trinn velkommen til bibliotekbesøk.

Biblioteket vil orientere om tilbudene i biblioteket. Dere vil også få en presentasjon av et utvalg bøker og andre medier.

Det legges opp til at det skal bli tid til å se seg om på egenhånd etter orienteringen, og tid til å låne med seg noe hjem.

Det blir laget lånekort til alle elevene i forbindelse med besøket. Det er da fint om biblioteket får tilsendt klasselisten på epost senest en uke før, slik at de kan få gjort kortene klare på forhånd.

Biblioteket ser det som svært viktig å få kontakt med både lærere og elever for videre kontakt og samarbeid. Det er ønskelig at antallet elever pr. klassebesøk ikke overstiger 30, men unntak kan gjøres.  Besøket er beregnet til å vare ca en klokketime.

Bærum bibliotek består av fem avdelinger Bekkestua, Sandvika, Rykkinn, Høvik og Eiksmarka. Skolene besøker avdelingen som er mest praktisk for skolen å dra til. Skolene organiserer selv transporten til biblioteket.

Det anbefales at bibliotekbesøket legges før åpningstid. Da har klassen biblioteket for seg selv. Hvis ikke dette passer er det mulighet for å komme i åpningstiden. Åpningstidene finner dere her: http://barum.folkebibl.no/apningstider/

Besøk til Bekkestua bibliotek gjøres ved å fylle ut skjema i denne linken: https://docs.google.com/forms/d/1EKxAyQZUCck6cOUX__AEddrIfQJrnYCwVi11REbdEq8/viewform

Påmelding til de øvrige filialene gjøres via e-post eller telefon se filialenes nettsider:
http://barum.folkebibl.no/filialer/sandvika/
http://barum.folkebibl.no/filialer/rykkinn/
http://barum.folkebibl.no/filialer/hovik/
http://barum.folkebibl.no/filialer/eiksmarka/

Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Bærum kommune v/Kulturskolen

Om kunstner / utøver / gruppe

Publikumskommentarer