Tilbake
Foto: Petter Dillevig
Foto: Petter Dillevig

BAMSE, et musikkeventyr VALGMENY

Bamse er gammel og slitt. Ingen har lekt med ham på lenge.

Så nå sitter han på en sofa og lurer på meningen med livet. Ihvertfall når en kjekk og frekk flue hele tiden flyr rundt og forteller ham at han er dum og meningsløs. «Hvorfor eksisterer jeg?», tenker Bamse. Han reiser ut i verden og møter mange andre dyr, men ingen kan fortelle ham om meningen med livet. Er det å samle honning, være like pen som en svane, er det å legge egg eller kanskje bli spist av en klapperslange? Bamse gir nesten opp. Men en dag møter han en liten jente med en veldig enkel løsning …

Bamse er en del av valgmenyen og kan velges til din skole. 
Turneuker: uke 42, 43 eller 44.
Hvis skolen ønsker denne produksjonen: send e-post til hans.dillevig@baerum.kommune.no



Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Bærum kommune v/Kulturskolen
  • Kunstnere/grupper: Helga Samset, Monica Munkvold Døsen og Bård Bosrup
  • Idé/opplegg: Bård Henrik Bosrup

Om kunstner / utøver / gruppe

Helga Samset er en av Norges mest erfarne fortellere. Hun har turnert for Den kulturelle skolesekken i tjue år og er fast forteller ved pilegrimsleden i Bærum, hvor hun møter søtti sjetteklasser årlig. Hun var den første fortelleren i Norge som ble tildelt Statens kunstnerstipend. Helga driver omfattende kursvirksomhet og veiledning i fortelling, og har bl.a. prinsesse Märtha Louise på merittlisten. Helga har tatt Norsk barnebokinstitutts forfatterutdanning og har utgitt ut tre bøker. Hun har også lest inn tallrike lydbøker.

Cellist Bård Henrik Bosrup er en meget erfaren musiker både fra Tyskland og i Norge. Han har grunnlagt og driver orkesteret Oslofjord Kammerfilharmoni, som spiller operaoppsetninger og konserter. I 2016 hadde han egen solokonsert ved Oslo Kirkemusikkfestival med urfremføring. Bård har deltatt på en rekke CD utgivelser innenfor klassisk, pop og jazz. I 2011 kom hans første egne CD ut med norsk romantisk musikk for cello.Siden 2009 har han turnert i Norge med Rikskonsertene og en egen soloproduksjon for barn bygget over Bachs cellosuiter: Bård & Bach. Her spiller han også på elektrisk cello i tillegg til akustisk cello. Bård er en etterspurt cello pedagog og er ansatt ved kulturskolen i Bærum og Oslo samt ved Edvard Munch videregående skole.

Pianisten Monica Munkvold Døsen er har utdannelse fra Universitetet i Tromsø, Cosenza, Italia og Norges musikkhøgskole. Som frilanspianist har hun vært med i flere prosjekter hvor musikken møter andre kunstformer. Hun er pianolærer og akkompagnatør ved Bærum kulturskole og faglig leder ved Talentutviklingsprogrammet ved Norges musikkhøgskole.



Publikumskommentarer

dette er UAKSETPATBELT!Publisert av: bertine (klasse - anna krefting) – 11.10.2019 10:33